Facebook Twitter
VAL | CAS
16 d'octubre
Hui s'ha signat en l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona el contracte pel qual s'assignen les obres de la primera fase de la remodelació del Parc Benjamin March Civera. Es tracta d'una actuació important, encaminada a millorar l'accessibilitat d'un espai públic que vol convertir-se en el punt de trobada més emblemàtica de la localitat.

En aquesta primera fase s'actuarà sobre una superfície de més de 3.935 metres quadrats, on es preveuen canvis en els accessos, la xarxa de reg, l'enllumenat públic, els espais enjardinats i l'equipament (bancs, papereres, senyalització, etc.) de la zona. El cost final d'aquesta actuació serà de 277.772,79 euros (IVA inclòs) i es preveu que els treballs es perllonguen durant dos mesos, una vegada s'inicien les obres. En aqueix sentit, les estimacions de l'equip de govern apunten a la fi del present any.

Segons queda especificat en el projecte aprovat, es preveu dotar l'entorn del parc una estructura de plataforma única, que s'integra en els comerços que ho envolten. De la mateixa manera, s'eliminaran les barreres arquitectòniques (murs, graons i desnivells) i es modificaran els accessos a aquesta zona a través del carrer Tinent Coronel Alfonso Pelechà i de la plaça del Mercat.

El regidor d'Urbanisme i Serveis en el consistori poblà, Juan Aguilar, s'ha mostrat molt satisfet per la signatura d'aquest contracte i pel pròxim inici de les obres: "Actualment, Parc Benjamin March Civera és l'únic espai obert que existeix en el nostre municipi, però en la nostra opinió està molt desaprofitat. No està habilitat per a totes les persones, existeixen barreres arquitectòniques i espais que generen queixes: un exemple és llac artificial, encara que hi ha unes altres diverses deficiències detectades que se solucionaran amb aquesta actuació".

Afig Aguilar que l'objectiu de totes les actuacions de l'actual equip de govern "és millorar la vida dels habitants d'aquesta localitat. Un dels criteris que seguim és el de millorar l'accessibilitat en cada espai públic, per a aconseguir una ciutat agradable i en la qual siga fàcil passejar i relacionar-se amb altres veïns".

"Invertim una quantitat important de diners en un projecte ambiciós, que canviarà significativament l'aspecte d'un espai que volem que és molt representatiu de la Pobla de Vallbona. A més, aquestes obres s'escometen amb fons propis i després d'haver fet bé el nostre treball d'administració dels recursos econòmics: el cost d'aquesta actuació es cobreix amb romanents de tresoreria d'anys anteriors", conclou l'edil de Serveis i Urbanisme.

Per a veure el vídeo que completa aquesta informació, feu clic ací.
Ajuntament de la POBLA DE VALLBONA
©2014 - LA POBLA DE VALLBONA

Avda. de Colom nº93 - 46185
La Pobla de Vallbona (València)

Avís Legal | Política de cookies
Telèfon d'informació

96 276 00 50

info@lapobladevallbona.es
Facebook
Twitter
Vimeo
Youtube
Compatible amb les últimes versions dels navegadors: Internet Explorer (9 o superior), Mozilla Firefox, Chrome y Safari.

Ús de cookies
Este lloc web utilitza cookies perquè vostè tinga la millor experiència d'usuari.
Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, per a més informació premeu ací
Tancar