Facebook Twitter
VAL | CAS

 

Benvolguts veïns i veïnes

 

Espere i desitge que aquest espai virtual siga una vertadera finestra de comunicació entre nosaltres, un més dels instruments que ens permetran estretir els lligams entre els ciutadans  i l'equip que conformem el govern municipal: Un grup cohesionat i plural que treballarà per millorar el dia a dia d'aquest municipi. L' existència d'aquest mitjà, per tant, només té una raó de ser; que l'Ajuntament estiga al servici de tots els poblans i poblanes. La casa de tots.

 

Per a aquells que sou nouvinguts o els qui esteu de pas, aprofite aquest espai per donar-vos la benvinguda i ensenyar-vos només un tast del que trobareu per aquesta comarca.

 

La Pobla és un poble amb tradicions, costums, història... i totes elles han deixat empremta no només en el nostre patrimoni sinó que també han fossilitzat al nostre caràcter. Aquesta riquesa, material i humana, és necessària per entendre la nostra personalitat dins del nostre calidoscopi col·lectiu. Allò que ens ha sigut llegat ens connecta amb el que érem però també ens encoratja a visualitzar-nos en allò que volem ser: un bressol de projectes de futur.

 

Anime, per tant, tots els poblans i poblanes que avancem junts en aquest incessant viatge pel nostre poble: el de l'horta mil·lenària, el de les masies majestuoses, el de les tradicions seculars... però sobretot  el dels seus habitants, treballadors i treballadores incansables que amb un bon dia et saluden de bon matí. Les noves generacions, nosaltres, hem de ser capaços de preservar i impulsar l'esforç de les anteriors, que treballaren de valent per construir un futur millor per als seus habitants, un futur millor per als poblans. Entre totes i tots ho aconseguirem. Caminem decididament. 

 

Josep Vicent Garcia i Tamarit

 

 

 

Ajuntament de la POBLA DE VALLBONA
©2014 - LA POBLA DE VALLBONA

Avda. de Colom nº93 - 46185
La Pobla de Vallbona (València)

Avís Legal | Política de cookies
Telèfon d'informació

96 276 00 50

info@lapobladevallbona.es
Facebook
Twitter
Vimeo
Youtube
Compatible amb les últimes versions dels navegadors: Internet Explorer (9 o superior), Mozilla Firefox, Chrome y Safari.