Facebook Twitter
VAL | CAS
La Manguilla

La Manguilla

"La Manguilla" és una zona boscosa protegida com a massa forestal que es troba aproximadament a 7km al nord-est del nucli urbà en el qual s’ha fet una Àrea Recreativa i en l’actualitat convertida en un Paratge Natural Municipal (PNM) declarat l’any 2011 per Conselleria.

El sender (SL-CV 111) comença en la part dreta del berenador cobert de l’àrea recreativa de la "Manguilla", on podem trobar un panell informatiu.

El camí que seguim està delimitat per fileres de pedres als dos costats. En passar un tros del trajecte ens trobem amb una bifurcació senyalitzada amb un pal indicador que ens indica el camí a seguir per la dreta. El sender s’endinsa en la zona boscosa. Arribem a un encreuament de camins i el nostre sender continua una altra vegada pel camí de la dreta fins a una clariana del bosc on els senyals ens acosten a l’antiga fita del terme (ara els límits dels termes entre la Pobla de Vallbona, Serra i Bétera s’han desplaçat uns metres cap al sud) i al punt intermedi del recorregut.

Ajuntament de la POBLA DE VALLBONA
©2014 - LA POBLA DE VALLBONA

Avda. de Colom nº93 - 46185
La Pobla de Vallbona (València)

Avís Legal | Política de cookies
Telèfon d'informació

96 276 00 50

info@lapobladevallbona.es
Facebook
Twitter
Vimeo
Youtube
Compatible amb les últimes versions dels navegadors: Internet Explorer (9 o superior), Mozilla Firefox, Chrome y Safari.