tiempo
l'oratge
parkink lliure
pàrquing lliure
govern obert
govern obert
seu electronica
seu electrònica
cita previa
cita prèvia

Josep Vicent Garcia i Tamarit
Alcalde

Benvolguts veïns i veïnes
Espere i desitge que aquest espai virtual siga una vertadera finestra de comunicació entre nosaltres, un més dels instruments que ens permetran estretir els lligams entre els ciutadans  i l'equip que conformem el govern municipal: Un grup cohesionat i plural que treballarà per millorar el dia a dia d'aquest municipi. L' existència d'aquest mitjà, per tant, només té una raó de ser; que l'Ajuntament estiga al servici de tots els poblans i poblanes. La casa de tots.

Per a aquells que sou nouvinguts o els qui esteu de pas, aprofite aquest espai per donar-vos la benvinguda i ensenyar-vos només un tast del que trobareu per aquesta comarca.

La Pobla és un poble amb tradicions, costums, història... i totes elles han deixat empremta no només en el nostre patrimoni sinó que també han fossilitzat al nostre caràcter. Aquesta riquesa, material i humana, és necessària per entendre la nostra personalitat dins del nostre calidoscopi col·lectiu. Allò que ens ha sigut llegat ens connecta amb el que érem però també ens encoratja a visualitzar-nos en allò que volem ser: un bressol de projectes de futur.

Anime, per tant, tots els poblans i poblanes que avancem junts en aquest incessant viatge pel nostre poble: el de l'horta mil·lenària, el de les masies majestuoses, el de les tradicions seculars... però sobretot  el dels seus habitants, treballadors i treballadores incansables que amb un bon dia et saluden de bon matí. Les noves generacions, nosaltres, hem de ser capaços de preservar i impulsar l'esforç de les anteriors, que treballaren de valent per construir un futur millor per als seus habitants, un futur millor per als poblans. Entre totes i tots ho aconseguirem. Caminem decididament. 

Josep Vicent Garcia i Tamarit

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerarem que n'acepta l'ús.

Pot canviar la configuració o obtindre més informació en aquest enllaç:

accediu ací