tiempo
l'oratge
parkink lliure
pàrquing lliure
govern obert
govern obert
seu electronica
seu electrònica
cita previa
cita prèvia
Campanya de solidaritat amb Ucraïna
07 de Març 2022

Com puc col·laborar amb material
📢 

Des de la Generalitat Valenciana i la FVMP han comunicat l’agraïment davant l’allau d’ajuda de material rebuda per part de la ciutadania valenciana que han permés que els magatzems estiguin al màxim de la seua capacitat.

Des de les autoritats responsables i les organitzacions  col·laboradores han sol·licitat NO FER MÉS APILAMENT DE MATERIAL en estos moments.

Per este motiu i seguint les instruccions de la Generalitat, es tanca el punt de recollida al Centre Social.

S’agraeix al veïnat tota la solidaritat mostrada i s’informarà a mesura que es produïsquen noves necessitats que cobrir.

Descarrega comunicat de la Generalitat i FMVP

 

Com oferir un habitatge per a refugiats

👥🏠 L'acolliment de persones refugiades d'Ucraïna (majoritàriament famílies compostes per dones amb els seus fills i filles i persones majors) es vehicularà a través del sistema d'acolliment de protecció internacional regulat per l'administració pública.
🔑El veïnat o associacions que vulguen oferir un pis en cessió o lloguer, poden emplenar el formulari del web de la Generalitat:

CIUTADANIA  

ENTITATS

👩‍🦳Si has contactat amb persones ucraïneses arribades i necessites informació pots contactar amb l’ajuntament perquè ho comunique a la Generalitat.
🧒🧑L’acolliment de xiquets, xiquetes i adolescents sense referent familiar es podrà fer només a través dels canals legals de la Generalitat

 

Com demanar protecció internacional de ciutadans d’Ucraïna
📩Es pot fer enviant un correu a valencia.proteccioninternacional1@policia.es i cal posar en assumpte “Asil Ucraïna Urgent”
🎫Nom i cognoms
🏠Adreça en València
📃Documentació que cal adjuntar: Copia completa del Passaport o alguna altra documentació que acredtie la identitat de la persona

 

📍Enllaços i documents d’interés:
Actualització 10 de març 2022

 

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerarem que n'acepta l'ús.

Pot canviar la configuració o obtindre més informació en aquest enllaç:

accediu ací